پیش فاکتور دریافت فایل
آئین کار ساختمان ، تاسیسات ، تجهیزت فنی و بهداشت سردخانه مواد غذایی
5304
3,000 تومان
.zip
195 کیلوبایت
توضیحات:
فهرست مطالب
هدف و دامنه كاربرد
تعريفها و اصطلاح ها
طبقه بندي انواع سردخانهها
ساختمان سردخانه
تاسيسات و تجهيزات
ايمني و پيشگيري از حريق
ايمني
بهداشت و نگهداري
هدف و دامنه كاربرد
در اين آئين كار استاندارد و ضوابط كلي مربوط به ساختمان , تاسيسات , تجهيزات فني بهداشت و نگهداري در سردخانههاي ثابت كه بمنظور نگهداري مواد غذائي و كشاورزي ساخته ميشوند بيان ميگردد .
2 ـ تعريفها و اصطلاح ها
2-1- تعريف بارها
2-1-1- بار برودتي ـ باريست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد ميشود .
2-1-2- بار ناشي از كالا ـ باريست كه بايد در واحد زمان از كالا گرفته شود تا به درجه حرارت مورد نظر برسد .
2-1-3- بار سرويس ـ باريست كه بواسط ورود هوا و روشنايي و غيره به دستگاههاي تبريد تحميل ميشود .
3 ـ طبقه بندي انواع سردخانهها
سردخانهها بر دو نوع ميباشد :
3-1- سردخانه متحرك
3-2- سردخانه ثابت ـ سردخانه ثابت مجموعهايست از ساختمان و تاسيسات مناسب كه بتواند مصنوعأ شرايط خاصي نگهداري كالاي مورد نظر ( مواد خوراكي و فاسد شدني ) رااز نظر رطوبت نسبي و درجه حرارت و در صورت لزومشرايط اختصاصي مربوط تامين نمايد و درجه حرارت و در صورت لزوم شرايط اختصاصي مربوط تامين نمايد .
3-2-1- سردخانه توليدي ـ در نقاط توليد مواد غذايي و محصولات كشاورزي براي جنس يا اجناس بخصوصي طرح وساخته ميشود .
3-2-2- سردخانه ذخيرهاي - نزديك به محلهاي مصرف وياتوليد ساخته ميشود تنوع كالا درآن معمولا " زياد نيست كالاي مورد نظر را ميتوان در آن نزديك به حداكثر زمان نگهداري توصيه شده در استانداردهاي مربوط ذخيره نمود دفعات ورود وخروج ساليانه كالا درسردخانه كم ميباشد .
1403/8/25 - فایل سال