پیش فاکتور دریافت فایل
مجموعه توريستي – تفريحي درياچه گلهر
5374
5,000 تومان
.zip
4,974 کیلوبایت
توضیحات:
مقدمه
تعريف پروژه
اهداف پروژه
فصل اول فلسفه وجودي طرح
مقدمه
1-1 مفهوم گردشگري
2-1 جايگاه گردشگري در زندگي امروز
3-1 راهبردهايي در توسعه گردشگري
4-1 منابع گردشگري
5-1 طيف گردشگران
7-1 ضرورت طرحهاي گردشگري و نتايج آن
8-1 نتيجه گيري
فصل دوم مطالعات محيطي طرح
2-1-1-2 ويژگيهاي تاريخي
مقدمه
1-2 مطالعات تاريخي، فرهنگي، اجتماعي
2-2 مطالعات پايه
3-2- نتيجه
فصل سوم معماري بومي منطقه
مقدمه
1-3- مباني معماري بومي
2-3- روند شكل گيري معماري بومي
3-3- دلايل كم رنگ شدن معماري بومي در جهان امروز
4-3- معماري بومي منطقه
5-3- معماري خانه هاي روستايي
6-3- الگوهاي طراحي منطقه
فصل چهارم نمونه طرحهاي مشابه
مقدمه
1-4- باغها
1-1-4- تعاريف مربوط به باغ
2-1-4- تاريخچه و سبك هاي گوناگون هنر باغ سازي
3-4- آب در طراحي پارك
4-4- آب در باغ هاي ايراني
5-4- موزه ملي آب ايران
6-4- مجموعه ورزشي رفسنجان
7-4- باغ فردوسي(گسترش باغ جمشيديه تهران
8-4- باغ شازده ماهان
9-4- موزه دريايي اوزاكا
10-4- مركز فرهنگي ژان ماري تجيبائو
فصل پنجم بررسي موضوع طرح و
اثرات آن در منطقه
مقدمه
1-5- جاذبههاي منطقه و موضوع طرح
3-5- نقش منطقه در محدوده غرب كشور
4-5- نقش منطقه در طرحهاي ملي
5-5- بررسي حجم قابل انتظار بازديد كنندگان
6-5- بررسي تاثيرات متقابل اجتماعي و فرهنگي و تاريخي بازديدكنندگان و فضا
7-5- تأثيرات اقتصادي طرح در منطقه
8-5 نتيجه
فصل ششم
مقدمه
1-6- برنامه ريزي فيزيكي
1-1-6- نتيجه گيري جمعيتي
2-6- معرفي حوزهها
2-2-6- اقامتگاه (هتل)
3-6-نتيجه گيري
فصل هفتم
معرفي پروژه و اهداف آن
مقدمه
1-7- اهداف و عملكردهاي پروژه
2-7 توجيه اقتصادي طرح
3-7- نتيجه گيري
فصل هشتم
بررسي سايت و ايدههاي طراحي
مقدمه
1-8- ايدههاي كلي
2-8 طراحي فضاي سبز
3-8 پيشبينيهاي طرح براي حفظ اكوسيستم منطقه
4-8 شناخت سايت
5-8 مطالعات كالبدي
7-8 ديدهاي مطلوب به سايت
8-8 جهت گيري ساختمانها در مجموعه
9-8 نتيجه گيري از بررسي سايتها و عملكردهاي مناسب براي آنها
10-8 ورودي به مجموعه
11-8 عملكردهاي پيش بيني شده
12-8 روند طراحي
13-8 سازه
14-8 تاسيسات
مقدمه
نياز انسان به طبيعت، نيازيست انكار ناپذير، سفر در طبيعت و هم اقامت در آن و مأنوس شدن با آن در ساختن روح انسان بسيار تأثير گذارند و معماري از عوامل تعيين كننده نحوه اقامت و بي شك نحوه برخورد او در اين اقامت با طبيعت است. معماري علاوه بر اين كه به ايجاد رابطه با محيط طبيعي كمك ميكند، وظيفه محافظت از آن را در برابر آسيبهايي كه از طرف انسانها به آن وارد مي شود برعهده دارد تا تخريب گريز ناپذير محيط بدست انسان را به حداقل برساند.
منطقه آبسر و يكي از مكانهايي است كه ناهماهنگي بين انسانهاي دوستدار طبيعت با محيط طبيعي در آن نتيجهاي جز آسيب و تحليل رفتن پيوسته زيباييها بدست علاقمندان به آن نداشته است. منظور از ناهماهنگي، همان نداشتن درك صحيح انسان از محيطي است كه براي لذت بردن و استراحت، از فضاهاي شلوغ و پردغدغه. به آن پناه ميبرد. حضور معماري در اين مكان تفريحي و طبيعي ميتواند با ساماندهي فضا و در نتيجه عملكرد انسان، هم بهره او را از محيط افزايش دهد و هم محيط را از اسيب او در امان دارد.
مقدمه
پيش از پرداختن به موضوع پروژه در اين فصل گردشگري و نقش آن در زندگي افراد جامعه بررسي شده است. پس از آن انواع فراغت، روشهاي توسعه طرحهاي گردشگري، انواع گردشگران و منابع گردشگري و در نهايت پيشنهاداتي براي بهبود اين صنعت داده شده است.
1-1 مفهوم گردشگري
امروزه در جهان با توجه به ديدگاههاي جديد در مورد گردشگري و تعاريف نهادهاي جهاني، پديدهي گردشگري به عنوان بخشي از تمدن معاصر و يك شيوهي جهاني براي تأمين نيازهاي معنوي انسان و ارتقاء كيفيت زندگي از طريق همبستگي جوامع و فرهنگهاي كوچك و بزرگ، محسوب ميشود. از اين ديدگاه گردشگري شامل سه عرصه اصلي محلي، ملي و بين المللي است كه از هم جدايي ناپذيرند. در واقع در پيوند و همكاري اين سه بخش است كه اهداف عالي و نهايي گردشگري تحقق پيدا ميكنند و حتي رونق و نتايج اقتصادي گردشگري نيزبه اين همكاري وابسته است.
گردشگري اگر چه معمولاً به عنوان يك صنعت سودآور و اشتغال زا مطرح ميشود ولي به هيچ وجه يك پديدهي صرفاً اقتصادي نيست. گردشگري در ماهيت خود يك پديدهي پيچيدهي اجتماعي است كه از ابعاد گوناگون اقتصادي، سياسي، زيست محيطي، فرهنگي و مديريتي برخوردار است. در واقع ارزش اقتصادي و سودآوري آن از كيفيت و ارزشهاي اجتماعي و فراغتي آن منشأ ميگيرد. از اين رو فعاليت گردشگري وقتي از نظر اقتصادي مفيد و سودآور خواهد بود كه از نظر اجتماعي و فرهنگي ارزش آفرين باشد.
2-1 جايگاه گردشگري در زندگي امروز
1-2-1 ضرورت برنامه ريزي براي زمانهاي فراغت
طبق نظريههاي جديد برنامه ريزي، تأكيد بر اهداف صرفاً كالبدي و تصميم گيري از بالا به ويژه در زمينه هايي كه به زندگي اجتماعي و فرهنگي مردم مربوط ميشود، به هيچ وجه قابل قبول و كارساز نيست. در اين مورد آنچه كه لازم است، تعيين اهداف و راهبردهاي كلان توسعه است كه در آنها اهداف گردشگري نيز معلوم و مشخص ميشود.
در شهرنشيني جديد، به ويژه در شهرهاي بزرگ به دليل توسعه ابعاد كالبدي، سلطه حركت سواره، جدايي كار و فراغت و جدايي از محيط طبيعي، ايجاد تعادل در روابط انسان و محيط و چگونگي سامان دادن به اوقات فراغت به عنوان يك نياز اساسي مطرح گرديده و به يك محور اصلي در برنامه ريزي شهري و محيطي تبديل شده است.
به نظر برخي از جامعه شناسان، اهميت فراغت در جامعه جديد شهري به اندازهاي است كه از آن به عنوان چهارمين بخش فعاليت انساني پس از كشاورزي، صنعت و خدمات ياد ميكنند.
در واقع اگر حيات انسان را به سه عرصه اصلي يعني كار، خواب و فراغت تقسيم كنيم و تحول آنها را در طول تاريخ مورد مطالعه قرار دهيم در مييابيم كه مفهوم فراغت در تمدن و شهرنشيني جديد، ابعادي بسيار وسيعتر پيدا كرده است. شايد بتوان گفت كه كار و فراغت، نقشي برابر در زندگي انسان يافتهاند، چرا كه هر دو به نيازهاي اساسي جامعه پاسخ ميگويند. به همان اندازه كه كار براي انسان لازم است، فراغت نيز ضرورت دارد و چون از اجبار و ضرورت بيروني آزاد است توان عظيم تري براي بالندگي انسان دارد.
1403/8/24 - فایل سال