پیش فاکتور دریافت فایل
بررسي و شناخت خشونتهاي زنان عليه مردان، گزارش شده در روزنامه هاي كشور
5416
4,800 تومان
.zip
41 کیلوبایت
توضیحات:
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : مقدمه
تاريخچه مطالعاتي
بيان مسئله
فرضيات يا پرسشهاي تحقيق
اهداف مطالعاتي
حدود مطالعاتي
اهميت مطالعاتي
تعريف اصطلاحات
فصل دوم: مرور مطالعاتي
خشونتهاي خانگي
آزار جنسي
تحريك زنان توسط مردان
بي اعتنايي به ارزشهاي اخلاقي
پست انگاشتن نقش هاي زنانه
فصل سوم: روش تحقيق
رسش تحقيق
طرح تحقيق
فن تحقيق
طرح تحليلي
طرح اجرايي
فصل چهارم: ارائه و تجزيه و تحليل اطلاعات
دختران خشن
رسانه هاي خشن
ناديده انگاشتن نهاد خانواده
فرهنگ سازي بر اساس حقوق اسلامي و انساني
همگام با پيشرفت صنعتي
مدارس آگاه
تشنجات خانوادگي و دختران نوجوان
اوقات فراغت
فصل پنجم: استنتاج
استنتاج
پيشنهادات

به تازگي شاهد افزايش پديده نه چندان جديد خشونت زنان عليه مردان مي باشيم. آن امر به صور مختلف آزار و اذيت در قالبهاي فيزيكي يا اجتماعي مي‎باشد.اين تحقيق در نظر داردعل وعوامل به وجود آمدن اين پديده ضد ارزش را به چه صورت فيزيكي مانند همسركشي آزار و اذيت در دوران عقد و يا بعد از آن طلاق و . مورد تجزيه و تحليل قرار داده و با مراجعه به روزنامه هاي كثير الانتشار مانند كيهان اطلاعت همشهري و جام جم موارد درج شده را باتوجه به نظريه كارشناسان و مقالات مربوطه مورد كنكاش قرار دهد و همچنين پيامدها و آثارسوئي را كه اين امر (خشونت) در جامعه بر جا مي گذاد را بررسي نمايد.
در اين مقاله از قول يك جامعه شناس اين چنين بيان مي‎كند: نقش كليدي رسانه ها در تغييررفتار افراد مهم مي باشد به طوري كه نوجوان بر آنچه در فيلمها مي بيند بسنده مي‎كند شايد هم اين فيلمها را در كنار خانواده ببيند و افراد خانواده ناخودآگاه دختري را كه در فيلم رفتارهاي پسرانه از خود بروز مي‎دهد تحسين كنند به همين دليل است كه چاقو و وسايل جنايي كه سالهاست در مدارس پيدا مي‎شوند اكنون در ميان دختران يافت مي‎شوند.
جامعه شناسان علاوه بر مسائل روانشناختي عوامل محيطي ساختاري و مديريتي را نيز در بروز رفتارهاي پرخاشگرانه مؤثر مي دانند. گذر از جامعه سنتي به سوي جامعه مدرن تضادهايي كه فرد در اين شرايط با آنها درگير مي‎شود مي‎تواند به عنوان دليل كلي روند رفتارهاي پرخاشگرانه و بسياري از آسيبهاي اجتماعي مطرح باشد دكتر توسلي در مقاله فوق مي افزايد: سن ازدواج دختر ايراني تقريبا شبيه اروپا شده است از سوي ديگر دختران تحصيلات خود را تا سطوح بالا ادامه مي دهند و مشكلات زندگي به گونه اي است كه ديگر فكر ازدواج را از سر بيرون مي كنند به اين ترتيب برخي مشكلات و مسائل كه مي توانست با شكل گيري خانواه خود به خود حل شود به بيرون پرتاب مي‎شود و اشكال تازه اي از واكنش و نافرماني ها را پديد مي‎آورد. او مي افزايد: در جوامع ديگر اگر ازدواج كمتر شده گره هايي روانشناختي افراد از راههاي ديگري باز مي‎شود ولي ما از يك طرف مي خواهيم در يك جامعه سنتي زندگي كنيم و از سوي ديگر زن را به مرحله پيشرفته اي از كار و زندگي اجتماعي سوق دهيم.
اين جامعه شناس ادامه مي‎دهد وقتي اين آزاديها از طريق فيلمها و رسانه ها به نسل جوان نشان داده مي‎شود و از سوي ديگر امكانات و وسايل گذران اوقات فراغت نسل جوان فراهم نمي‎شود و چشم انداز شغلي و روشني براي آينده آنها وجود ندارد اين فشارها خود به خود منجر به بروز رفتارهاي پرخاشگرانه بخصوص در زنان مي‎شود.

1403/4/17 - فایل سال