پیش فاکتور دریافت فایل
پروژه تونل امامزاده هاشم
5550
3,496 تومان
.zip
13,962 کیلوبایت
توضیحات:
مشخصات كلي پروژه :
پيمانكار اين طرح ابتدا در زمستان 1379 شروع به تجهيز كارگاه نمود و در بهار 1380 عمليات حفاري را در دو جبهه ورودي و خروجي با مبلغ ريالي 120ميليارد ريال آغاز كرد.
قطعه يك واريانت گردنه امامزاده هاشم به طول 4/5 كيلومتر شامل يك قطعه تونل 3189 متري با سطح مقطع تقريبي 85 متر مربع، شيب 5/2 درصد و عرض مقطع 9/11 متر كه پس از لاينينگ به 5/8 متر خواهد رسيد، به همراه گالريها ي ورودي و خروجي آن، پنج دهانه پل و عمليات راهسازي به طول 22/2 كيلومتر مي باشد.
موقعيت جغرافيايي مسير پروژه :
از لحاظ موقعيت جغرافيايي اين تونل در حدواسط بين استان تهران و مازندران در كيلومتر 95 جاده تهران- آمل نرسيده به آبشار پلور واقع شده است.
اين واريانت از كيلومتر 100+107 جاده هراز از سمت آمل و در حدود 5/4 كيلومتري جنوب پلور آغاز و در كيلومتر 448+1 وارد تونل شده و پس از خروج از تونل، مسير تا كيلومتر 400+5 در دره مشاء امتداد مي يابد. از نظر تقسيمات كشوري شروع واريانت در محدوده استان مازندران (پلور) و انتهاي واريانت در محدوده استان تهران (مشاء- دماوند) واقع مي باشد.
موقعيت زمين شناسي منطقه
نگاهي كلي
اين تونل با طولي نزديك به 3200 متروبه قطر11متروباراستاي شمال شرق- جنوب غرب در بخش غربي بارگاه امامزاده هاشم در دست احداث است.
از لحاظ زمين شناسي اين تونل در زون البرز مركزي واقع شده و بدليل آنكه اين زون بيشترين مراحل تكتونيزه را در البرز تحمل نموده است، لذا سنگهاي دربرگيرنده تونل تحت تأثير عملكرد تكتونيك منطقه قرار گرفته بطوريكه در قسمت جنوبي اين تونل گسل معروف مشا- فشم كه خود جزء گسلهاي اصلي و معروف درايران مي باشد، واقع شده است.
مطالعات ژئوفيزيكي انجام شده توسط پيمانكار تونل:
به منظور مطالعه ويژگيهاي تكتونيكي، زمين شناسي سازندها، بررسي لايه ها و تعيين موقعيت سفره هاي آب زير زميني يك سري مطالعات توسط پيمانكار تونل امامزاده هاشم صورت گرفته است كه اين كار به دو روش ژئو الكتريك و TSP يا پيش گويي لرزه اي تونل (Tunnel Seismic prediction) انجام شده تا قبل از شروع عمليات حفاري تونل، تا حدودي از وضعيت عوارض پيش روي تونل آگاهي حاصل شود و از بروز پيشامدهاي ناگهاني در حين انجام عمليات جلوگيري شود؛ كه در ادامه بحث طريقه اجراي اين دو روش به صورت مشروح آورده شده است.
عمليات اجرائي در تونل امامزاده هاشم شامل حفاري و لاينينگ تونل مي باشد كه روزانه در دو شيفت كاري 10 ساعته اين عمليات صورت مي گيرد و شرح مراحل هر كدام در ادامه توضيح داده خواهد شد. به طور كلي حفاري در اين تونل بسته به نوع سنگ به دو روش انجام مي شود. روش اول انجام عمل حفاري ماشيني و توسط رودهدر صورت مي گيرد كه طبق نرم هاي گرفته شده به طور متوسط 45 متر در ماه پيشروي داشته است؛ و روش ديگر حفاري، آتشباري با استفاده از ديناميت و چاشني هاي الكتريكي است كه به طور متوسط 35 متر در ماه پيشروي داشته است.
1403/8/25 - فایل سال