پیش فاکتور دریافت فایل
طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل
5571
2,000 تومان
.zip
37 کیلوبایت
توضیحات:
ﻣﻮﺿﻮع ﻃﺮح: ﭘﺮورش و ﻧﮕﻬﺪاري زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ
دﺳﺘﮕﺎه ﺻﺎدره ﻛﻨﻨﺪه ﻣﺠﻮز: وزارت ﺟﻬﺎد ﻛﺸﺎورزي
ﻇﺮﻓﻴﺖ اﺳﻤﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪات: 1250 ﻛﻨﺪو
ﻧﻮع ﺗﻮﻟﻴﺪات: ﻋﺴﻞ
ﺗﻌﺪاد ﺷﺎﻏﻠﻴﻦ: 9 ﻧﻔﺮ
ﻣﻘﺪﻣﻪ:
ﻋﺴﻞ ﺣﺎوي ﺑﻴﺶ از ﻫﻔﺘﺎد ﻣﺎده ﻣﻔﻴﺪ ﺑﺮاي ﺑﺪن اﻧﺴﺎن اﺳﺖ. اﺳﺎﺳﺎ ﻋﺴﻞ از ﮔﻠﻮﻛﺰ، ﻓﺮوﻛﺘﻮز و ﻣﻨﻮ ﺳﺎﻛﺎرﻳﺪ ﻫﺎ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﻋﺴﻞ داراي آﻧﺰﻳﻢ ﻫﺎي ﻣﻔﻴﺪي از ﺟﻤﻠﻪ آﻣﻴﻼز، ﺳﻮﻛﺮاز، ﻛﺎﺗﺎﻻز، ﭘﺮاﻛﺴﻴﺪاز و ﻟﻴﭙﺎز ﺑﻮده و در رده ﺑﻨﺪي ﻏﺬاﻫﺎي ﺳﺮﺷﺎر از آﻧﺰﻳﻤﻬﺎ ﻣﻘﺎم ﻧﺨﺴﺖ را ﺑﻪ ﺧﻮد اﺧﺘﺼﺎص داده اﺳﺖ. ﺿﻤﻦ اﻳﻨﻜﻪ ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﻲ ﻣﺨﺘﻠﻔﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻛﻠﺴﻴﻢ، ﺳﺪﻳﻢ، ﭘﺘﺎﺳﻴﻢ، ﻣﻨﻴﺰﻳﻢ، آﻫﻦ، ﻛﻠﺮ، ﻓﺴﻔﺮ، ﮔﻮﮔﺮد و ﻳﺪ ﻧﻴﺰ در ﻋﺴﻞ ﻳﺎﻓﺖ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ. ﻋﺴﻞ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻳﻚ ﻣﺎده ﻛﺎﻣﻞ ﻏﺬاﻳﻲ ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ داراي اﻧﻮاع وﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﻫﺎ (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اﺳﻴﺪﻫﺎي آﻟﻲ ( اﺳﻴﺪ ﻣﺎﻟﻴﻚ، وﻳﻨﻴﻚ، ﺳﻴﺘﺮﻳﻚ، ﻻﻛﺘﻴﻚ و اﮔﺰاﻟﻴﻚ ) و ﭘﺮوﺗﺌﻴﻨﻬﺎ ﺑﻮده و ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪ 315 ﺗﺎ 335 ﻛﻴﻠﻮﻛﺎﻟﺮي اﻧﺮژي ( ﺑﻪ ازاي ﻫﺮ ﻳﻜﺼﺪ ﮔﺮم ) ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻧﻤﺎﻳﺪ.
از دﻳﮕﺮ ﺳﻮ ﻋﺴﻞ داراي ﺧﻮاص درﻣﺎﻧﻲ، ﺿﺪ ﻋﻔﻮﻧﻲ ﻛﻨﻨﺪﮔﻲ و ﺣﻔﺎﻇﺖ از ﻣﻮاد آﻟﻲ در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﻓﺴﺎد ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ. اﺑﻦ ﺳﻴﻨﺎ داﻧﺸﻤﻨﺪ ﺑﺰرگ اﻳﺮان در ﻛﺘﺎب ﻗﺎﻧﻮن ، در ﻣﻮرد ﻣﻌﺠﻮن ﻓﻼﺳﻔﻪ ( ﺗﻬﻴﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻋﺴﻞ ) ﻣﻴﻨﻮﻳﺴﺪ ... »: در ﻫﻨﮕﺎم زﻳﺎد ﺷﺪن ﺑﻠﻐﻢ، اﻧﺪرون را ﺗﻘﻮﻳﺖ، ﻧﻴﺮو را زﻳﺎد، اﺷﺘﻬﺎ را ﺑﺎز ﻣﻴﻜﻨﺪ، ﻋﺴﻞ ، ﺧﻮراﻛﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺟﻮاﻧﻲ را ﺟﺎوﻳﺪان ﻣﻴﺴﺎزد، ﺣﺎﻓﻈﻪ را ﻧﻴﺮو ﻣﻴﺒﺨﺸﺪ و ﮔﺬﺷﺘﻪ را در ﺧﺎﻃﺮه زﻧﺪه ﻣﻴﻜﻨﺪ، اﻧﺪﻳﺸﻪ را ﭘﺎك و زﺑﺎن را ﻣﻴﮕﺸﺎﻳﺪ.«
ﻛﻠﻴﻪ ﻣﻮارد ﻣﻄﺮوﺣﻪ ، اﻫﻤﻴﺖ اﺳﺘﻔﺎده از ﻋﺴﻞ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻳﻚ ﻣﺎده ﻏﺬاﻳﻲ ﻣﻘﻮي و ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ داروﻳﻲ ﻃﺒﻴﻌﻲ را ﺧﺎﻃﺮﻧﺸﺎن ﻣﻴﺴﺎزﻧﺪ. از دﻳﮕﺮ ﺳﻮ ﺑﺎ ﻋﻨﺎﻳﺖ ﺑﻪ رﺷﺪ ﺟﻤﻌﻴﺖ و ﺗﻨﻮع ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺗﻮﻟﻴﺪي و ﺑﺎﻻ رﻓﺘﻦ ﺳﻄﺢ رﻗﺎﺑﺖ در زﻣﻴﻨﻪ ﻋﺮﺿﻪ اﻧﻮاع ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﺬاﻳﻲ ، ﺑﻬﺒﻮد ﻣﺴﺘﻤﺮ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت و اﻳﺠﺎد ﺗﻨﻮع در ﻋﺮﺿﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﺮ، از ﻣﻮاردي ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﻗﺮار ﮔﻴﺮﻧﺪ. رﻋﺎﻳﺖ اﻳﻦ ﻣﻮارد ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ دﺳﺘﺮﺳﻲ آﺳﺎن و ارزان ﻣﺼﺮف ﻛﻨﻨﺪﮔﺎن ﺑﻪ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ ﺷﻮد.
ﻃﻲ ﻓﺮاﻳﻨﺪ ﭘﺮورش و ﻧﮕﻬﺪاري زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ، ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ اﻗﺪام ﺑﻪ ازدﻳﺎد ﻛﻨﺪوﻫﺎ ﻣﻴﺸﻮد ﻛﻪ اﻳﻦ ﻋﻤﻞ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺗﺮﻣﻴﻢ ﺗﻠﻔﺎت و ﻓﺮوش اﻧﺠﺎم ﻣﻴﭙﺬﻳﺮد. در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮﻣﺴﻴﺮ ﺣﺘﻲ ﻣﻴﺘﻮان از ﻫﺮ ﻛﻨﺪو ﻳﻚ ﺑﭽﻪ ﻛﻨﺪو ﮔﺮﻓﺖ.
1403/8/24 - فایل سال