پیش فاکتور دریافت فایل
چگونه می توانم به تقویت املای دانش آموزان ضعیف پایه اول ابتدایی کمک کنم؟
6475
3,000 تومان
.zip
3,280 کیلوبایت
توضیحات:
چکیده:
بسياري از دانش آمو زان در طي دوران تحصيلي خود دچار افت تحصيلي مي شوند اين مسا له تلاشی ا ز بروز يك نوع آشفتگي در مسير ياد گيري آ نان است كه البته به ميزان هوش آنها ارتبا طي ندارد . درصداين دانش آموزان بسيار بالاست و متا سفا نه در اكثر موارد درمظان اتهام كم هوشي و كم استعدادي قرار مي گيرند .
اين گو نه مشكلات تنها منجر به افت تحصيلي و اتلاف اقتصاد خا نواده و كشورنمي شود بلكه به خاطر عدم آگاهي صحيح و درست معلمان ووالدين در اكثر مواقع به سرزنش وتحقيردانش آموزان منجر شده و حس ناخو شايند خود ضعيف پنداري و كاهش اعتماد به نفس رادر روح پاكشان به وجود مي آورد و چه بسا بسياري از اين مشكلات قبل از ورود به دبستان و يا همان اول دبستان قا بل پيشگيري هستند و
مي توان به صرف زما ني اندك علل مشكل را شنا سايي ودر مان كرد 0سپس معلمان و مربيان اگر از اطلا عات كا في و مها رت هاي لازم بر خوردار نباشد ممكن است بسياري از اختلالات را در كودك تثبيت كنند. چنان چه از تعريف نا توا ني ها ياد گيري در مفهوم خاص آن عدول كنيم و هر نوع مشكل ادراكي منجر به افت تحصيلي و كاهش ميزان پيشرفت تحصيلي را ناتواني ياد گيري به حساب آوريم تعداد دانش آ موزان درگير اين مشكل درصد بسيار بالايي را به خود اختصاص خواهد داد .
مقدمه
براي بررسي در س املا ابتدا لازم است كه خود كلمه ي املا را تعريف نمائيم . در تعريف املا مي توان به پر كردن ،از خود چيزي گفتن ،نوشتن مطلبي كه ديگري تقرير مي كند ، درست نويسي و..... اشاره كرد. طي بررسي هاي به عمل آمده دانش آموزان دوره ابتدايي در درس املا به نوعي بيشترين افت تحصيلي را دارند كه اين دلايل افت، بايد بررسي و بر طرف شوند. در خصوص ضعف املاي دانش آموزان پايه اول بايد در نظر داشت كه ضعف املا يا ضعيف بودن آن نسبت به ساير دروس و دروس پايه هاي بالاتر به لحاظ اينكه مواد درسي مختلفي وجود دارد و ضعف املا در اين پايه ها نمود بيشتري دارد.
بيان مسأله
از آنجایی که دیکته یکی از مهمترین مواد درسی دانش آموزان محسوب می شود. که آن نیز به علت مهم بودن مهارت های نوشتاری است، شاید بتوان دلیل این امر را در عینی بودن مهارتهای نوشتاری دانست که امکان تحلیل مشکلات کودک را فراهم می سازد. با توجه به اهمیت موضوع سعی کردم دقت و تعمق بیشتری در درس املاء دانش آموزان داشته باشم.
الف) مبانی نظری:
عمل نوشتن، از دیدگاه والاس و ا. مک لافلین( ترجمه: م.تقی منشی طوسی،1373) با چند مهارت سرو کار دارد از جمله: توانایی نگهداری موضوع در ذهن، تنظیم موضوع به صورت کلمهها، ترسیم گرافیکی شکل هر حرف و کلمه و... به عقیدهی آنها، جای شگفتی نیست که بسیاری کودکان مبتلا به ناتوانی یادگیری از فعّالیّتهای زبان نوشتاری بیزار و تا حدّ امکان گریزان باشند.
1403/8/24 - فایل سال